Vanteet joka autoon

Jv-Renkaalta kattava valikoima vanteita

Laadukkaat vanteet Joensuussa

JV Rengas on joensuulainen rengasliike, joka tarjoaa kestävät vanteet laadukkailta valmistajilta.

Jv-Renkaalta löydät laajan vannemalliston, josta löydät varmasti mieluisat vanteet autoosi. Saat kauttamme sekä pelti- että alumiinivanteita. Kunnon vanteet kestävät aikaa ja katseita.

Kattava valikoima alumiinivanteita

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikean kokoiset vanteet juuri sinulle ja autoosi sopivilla ominaisuuksilla. Laadukkaat vanteet tekevät ajamisesta turvallisempaa, mutta myös miellyttävämpää.

Alapuolella näet vannetoimittajamme ja pääset tutustumaan valikoimaan linkeistä. 

 

 

Rautamo
Rautamo on vanteiden ja varaosien tukkumyyjä, jonka toimisto ja varasto sijaitsevat Pietarsaaressa, ja toimittaa muun muassa seuraavia vannemerkkejä: Arcasting, Alutec, BBS, Brock, GMP, KW, Oxigin, Rial, R-series, Spath, ST, Stance, Vertini ja Vossen.

 

 

Alcar
Alcar Finland Oy:n vahvuuksia ovat laaja vannevalikoima, tuotteiden kattava varastointi ja lyhyet toimitusajat. Yritys tekee jatkuvaa kehitystyötä mm. käyttäjäystävällisten järjestelmien, tuotevalikoiman, logistiikan ja markkinoinnin parissa.

 

 

Special Wheels
Yritys tarjoaa laajan valikoiman erikoisvanteita, trendikkäitä uutuuksia sekä hyvää teknistä osaamista. Special Wheelsin omia tuotemerkkejä ovat mm. suositut Nitro ja Image. Valikoimaan kuuluvat myös italialainen Oz Racing ja amerikkalainen Advanti