;

Avoinna: Ma-pe: 8:00-17:00 La: 9:00-13:00

  Telitie 2, 80100 Joensuu

Talvirengas hinnasto päivityksessä.

Parhaat rengastarjoukset

Tervetuloa palveltavaksi!

JV Rengas
Telitie 2, 80100 Joensuu
Avoinna: Ma-pe: 08:00-17:00, La: 09:00-13:00
Su: suljettu

010 349 4691 Autot

Talvirenkaat Joensuussa

JV-Renkaan talvirenkaat takaavat turvallisen ajon kovillakin keleillä.

Joensuussa toimivan rengasliikkeemme valikoimasta löydät kattavan valikoiman talvirenkaita kaikkiin automalleihin. Varastostamme löytyy sekä nasta- että kitkarenkaita. 

Talviaikaan sääolosuhteet voivat muuttua nopealla aikavälillä hyvin radikaalisti. Pakkanen muuttaa sadesään nopeasti liukkaaksi keliksi ja lumipyryn yllättäessä tielle kertyy nopeasti lunta. Näissä tilanteissa autoilijan täytyy voida luottaa talvirenkaisiin. 

Tutustu valikoimaamme sivuillamme tai tule käymään liikkeessämme Joensuun Telitiellä, me autamme valitsemaan sinulle ja autoosi sopivat renkaat!

 

Nastarenkaat vai kitkarenkaat?

Talvirenkaita tulee käyttää marraskuun alusta maaliskuun loppuun, jos keli sitä edellyttää. Talvirenkaita voi käyttää muulloinkin, mikäli keli sitä edellyttää. Talvikeleille vaihtoehtoina ovat joko nastarenkaat tai nastattomat renkaat eli kitkarenkaat.

Nastarenkaiden jarrutusmatka on jäisellä tiellä tutkitusti lyhyempi. Nastarenkaat luovatkin hyvän turvan vaihteleviin keleihin. Kun kelit vaihtelevat loskakelistä, kirpeään pakkaseen. Lumisilla talvikeleillä kitkarenkaat ovat turvallinen vaihtoehto.

Talvirenkaiden käyttö

Talvirenkaat on suunniteltu talvikauden vaativaan käyttöön. Kitkarenkaita saa käyttää ympärivuoden, mutta sitä ei kuitenkaan suositella käytäntönä, koska pehmeät kitkarenkaat kuluvat lämpimillä teillä nopeasti. 

Mikäli talvirenkaiksi on valittu nastarenkaat, tulee kaikissa auton renkaissa  olla tällöin nastat. Renkaiden kulumista, urasyvyyttä ja nastojen irtoamista on hyvä seurata talven aikana. Talvirenkaiden urasyvyydeksi suositellaan vähintään 3,0 mm. Riittävän urasyvyyden merkitys ajokelien ja turvallisuuden suhteen on huomattava. Viimeistään keväällä renkaiden vaihdon yhteydessä JV-Renkaan asiantuntija arvioi renkaiden käyttökelpoisuuden seuraavaksi kaudeksi.

 

Hinnasto tulossa