Avoinna: Ma-pe: 08:00-17:00, La: 09:00-13:00

 

  Telitie 2, 80100 Joensuu

JV Rengas

Autamme kaikissa rengasasioissa

Laadukas ja edullinen valikoima renkaita Joensuussa

JV Rengas on Joensuussa toimiva rengasliike, joka tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman renkaita.

JV Renkaan rengasvalikoima kattaa kaikki tärkeimmät ja suurimmat rengasvalmistajat. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua, ja tuotteemme ovat taatusti laadukkaita ja edullisia. Alta pääset navigoimaan eri rengassivuillemme. Mikäli mitään kysyttävää ilmenee, ota ihmeessä yhteyttä tai soita suoraan meille!

Soita 010 349 4691

Kesärenkaat

Tutustu laajaan kesärengasvalikoimaamme. JV Renkaasta löydät kesärenkaat vaativaankin käyttöön. Joensuusta löytyvältä suurvarastoltamme löydät valikoiman tuoreita kesärenkaita, jotka tuottavat optimaalisen pidon niin märällä kuin kuivallakin kelillä. Vastusta tienpintaan ja kohti turvallisia kilometrejä.

Talvirenkaat

JV Renkaalta saat laadukkaat talvirenkaat niin kitkoilla kuin nastoillakin. Joensuusta löytyvä suurvarasto pursuilee maksimaalista pitoa tarjoavia nastarenkaita, jotta sinä voisit huristella turvallisesti.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikeat renkaat autoosi.

Joensuulainen JV Rengas tarjoaa rengaspalveluita ja ilmaista tietoa renkaista koko Pohjois-Karjalaan. Paikallisena rengasliikkeenä tunnemme yhteisen vastuun oikean tiedon välittämisestä maakuntamme kuluttajille. Kattavan rengasinfomme löydät tästä.